Over ons

Ontmoet Nick

Laminaat en PVC online is het bedrijf van Nick Trofin, vloerenspecialist. Nick is begonnen als allround klusser maar heeft zich gespecialiseerd in het leggen en verkopen van vloeren. Het grote voordeel van een bedrijf dat in de praktijk begonnen is, is dat het als geen ander de verschillen tussen de materialen en merken kent. Klanten zijn er meestal niet van op de hoogte dat er vaak teveel gevraagd wordt voor een kwalitatief mindere vloer

Inspiratie

Wij zijn laminaat en PVC online

Nicks motto is dan ook: elke klant verdient een eerlijk advies. Bij Laminaat en PVC online word je niets op de mouw gespeld waar alleen het bedrijf zelf beter van wordt. Laminaat en PVC online staat garant voor kwaliteit, correcte prijzen en eerlijkheid.

Nick Trofin
Nick Trofin
Eigenaar

Dit zijn wij!

  • ftalaatvrije weekmakers
  • Geluidsreductie
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Kwaliteitsmaterialen
  • Professionele normen

Niet goed geld terug

Wij begrijpen dat het soms kan voorkomen dat een vloer toch niet naar wens is of niet past bij het idee wat u heeft bij uw interieur. Daarom 14 dagen niet goed geld terug!

Kwaliteitsvloeren

Bij ons bent u verzekerd van een goede kwaliteit vloer. Wij werken alleen met gerenommeerde leveranciers en merken.

Scherpe prijzen

Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs. Ergens anders toch goedkoper? Laat het ons weten en wij maken een passende offerte voor u.

Waar we voor staan

Onze visie & missie

Passie, toewijding en werkplezier is onze motivatie, onze visie & missie. Wij gaan ervoor!

Omhoog