Klantenservice

Wij helpen je graag

Klantenservice

De klantenservice van Laminaat en PVC online is telefonisch en per mail bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur.

Garantie

Laminaat en PVC online geeft twee jaar garantie op het legwerk dat door de eigen legservice verzorgd is. De garantie op het vloermateriaal zelf is alleen van toepassing als de vloer door Laminaat en PVC online geschikt is bevonden voor de ruimte waar hij gelegd is, en als de ondervloer goed is. Het aantal jaren garantie op het vloermateriaal verschilt per merk en vloersoort. Je kunt de garantie vinden bij de technische specificaties van de producten (je ziet die als je op de foto van de betreffende vloer klikt).

Afhalen en bezorgen

Gratis bezorging boven €450,-

Bestellingen boven de €450,- worden gratis bezorgd. Voor bestellingen tot €450,- rekenen we €39,95 als bijdrage in de verzendkosten. Grote bestellingen komen we zelf afleveren, kleinere gaan via PostNL.

Bezorging

Orders worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd en binnen vier werkdagen geleverd. Je krijgt twee dagen van te voren per telefoon of mail te horen wat de leverdag wordt. Op de afgesproken leverdatum sturen we je een sms met daarin bij benadering het tijdstip van de aflevering. Let op: door verkeersomstandigheden kan het aflevermoment verschillen van de tijd die je per sms doorkrijgt. Zorg ervoor dat je ruim voor en na het genoemde tijdstip aanwezig bent. Materialen worden alleen op de begane grond afgeleverd.

Verzetten van de bezorgdatum

Tot 24 uur tevoren kan de bezorgdatum gewijzigd worden. Dit moet dan zowel telefonisch als per mail aan ons doorgegeven worden. Als de transporteur niemand aantreft op het bezorgadres, neemt hij de zending weer mee en wordt er €44,95 transportkosten in rekening gebracht.

Controle van de geleverde materialen

Controleer de materialen na aflevering en vermeld eventuele schade op de vrachtbrief voordat je die aftekent.

Afhalen

Het is mogelijk om materialen zelf bij ons af te halen. Maak daarvoor een afspraak, liefst telefonisch.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aankoop (een deel van) je bestelling te retourneren. De producten moeten dan vanzelfsprekend wel ongebruikt en onbeschadigd zijn. De verzendkosten van een retour zijn voor eigen rekening en verzending is voor eigen risico. Let op: maatwerkproducten kunnen niet geannuleerd, gewijzigd of geretourneerd worden. PVC-vloeren met een batchnummer kunnen ook niet door ons teruggenomen worden omdat die niet gecombineerd kunnen worden met een ander batchnummer.

Voor je materialen retour wilt sturen, dien je het retourformulier in te vullen en te mailen naar: info@laminaatenpvconline.nl. Zonder retourformulier wordt je retourzending niet in behandeling genomen. Na het mailen van een retourformulier ontvang je binnen drie dagen een ontvangstbevestiging per e-mail. Uiterlijk 14 dagen nadat we jouw retourartikelen ontvangen hebben krijg je het aankoopbedrag terug gestort. Als je een zending ongefrankeerd aan ons terug stuurt, brengen we €25 afhandelingskosten in rekening bovenop de verzendkosten.

Het adres voor een retourzending is:

Laminaat en PVC online
Kennemerlaan 125
1972 EK  IJmuiden

Beoordeling door de klant

Wij van Laminaat en PVC online vinden het belangrijk om te weten wat klanten van de service vinden. Enkele dagen na de levering van de materialen krijg je daarom een mailtje met de vraag of je enkele korte vragen wilt beantwoorden. Laminaat en PVC online werkt hiervoor samen met de Feedback Company.

Klachten

Vanzelfsprekend willen we graag dat je tevreden over ons bent. Daarom vinden wij kwaliteitsproducten en een goede service heel belangrijk. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan hopen wij dat zo snel mogelijk te horen. We zorgen dan voor een snelle oplossing van het probleem.

Een klacht zien we als een kans om onze service en ons aanbod te verbeteren; of die klacht nu een product, de verzending, de montage of wat dan ook betreft. Klachten kunnen telefonisch of per mail doorgegeven worden: +31639666108 / info@laminaatenpvconline.nl. Vergeet niet om je telefoonnummer en/of mailadres achter te laten. Na het indienen van een klacht krijg je binnen drie dagen een ontvangstbevestiging. We handelen je klacht binnen 14 dagen af.

Omhoog